ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα  αποστέλλονται εντός 3-5 εργάσιμων ημερών από την μέρα της παραγγελίας σας. Ο τρόπος αποστολής είναι μέσω συστημένου, οπότε παρέχεται κωδικός εντοπισμού (tracking number).

Το κόστος των μεταφορικών είναι 7 ευρώ για την Ελλάδα (ΕΛΤΑ Courier), ενώ για τις διεθνείς αποστολές (DHL Express) το κόστος διαφέρει ανά τη χώρα και συνήθως διαμορφώνεται στα 15-25 ευρώ.

Ολα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, οπότε χρειάζεται λίγος χρόνος για την κατασκευή τους και το επιθυμητό αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.  Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ξεπεράσει  τις 3 εργάσιμες μέρες.

Για τον εντοπισμό της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά της εταιρείας στο τηλ. 2310 615 994 ή με e-mail στο sales@virsa.gr για να λάβετε το tracking number της παραγγελίας σας. 

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ (Κομνηνών 63, Συκιές Θεσσαλονικής)

Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα εξυπηρετούνται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και ενημερώνεστε τηλεφωνικά, όταν είναι έτοιμες.

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.