Γιατί να διαλέξετε τα προϊόντα «Βύρσα»;

Το εργαστήριο δερμάτινων ειδών «Βύρσα» δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής τσαντών στη Θεσσαλονίκη από το 1983, με κύριο μέλημα την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και καλαισθησίας, βασισμένα στις σύγχρονες τάσεις της μόδας διεθνώς.

Είναι μια από τις τελευταίες ελληνικές προσπάθειες στο συγκεκριμένο χώρο τη κομψότητας που στέκεται επάξια έως και σήμερα, επιχειρώντας τη συνεχή αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρεται στη χώρα και το εξωτερικό, παράλληλα με τη διατήρηση μιας καινοτόμας ελληνικής παρουσίας στο συγκεκριμένο χώρο.

Κατασκευάζονται προϊόντα υψηλής ραπτικής με φινέτσα από τις κλασικές περιόδους του σύγχρονου στυλ, ταυτόχρονα με «πινελιές» της συνεχώς εξελισσόμενης μόδας.

Στη «Βύρσα» θα βρείτε προϊόντα σε γνήσιο ελληνικό και ιταλικό δέρμα ποικίλης προέλευσης σε άριστη ποιότητα, το οποίο διακρίνεται για την ομορφιά του και πρωτοφανή αντοχή του στο χρόνο, όπως επίσης και συνθετικά δέρματα (vegan δέρμα, υφάσματα κ.α), που αναφορικά με την ελκυστικότερη προσφορά τους, προσφέρουν ένα άρτιο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Το έμπειρο προσωπικό Ελλήνων designers μας προσφέρει ένα άρτιο κατασκευαστικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε όλο το φάσμα παραγωγής (κλωστές, μεταλλικά εξαρτήματα, φόδρες κ.α). Ακόμη στη «Βύρσα» θα μπορέσετε να επισκευάσετε και να φρεσκάρετε τα προϊόντα σας, να διαλέξετε την αγαπημένη σας τσάντα σε πολλές επιλογές (χρώμα, μέγεθος, συνδυασμούς κ.α) και να βρείτε ποικίλα προϊόντα για την γκαρνταρόμπα σας, όπως πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ, ανάμεσα σε μια πληθώρα επιλογών.

Εν κατακλείδι, θα σας προτείναμε να επιλέξετε τα προϊόντα του εργαστηρίου δερμάτινων ειδών «Βύρσα» για την ποιότητα, την καλαισθησία και ελληνικότητα τους, διότι η ελληνική μόδα είναι και αυτή μια πτυχή που οφείλουμε να διατηρήσουμε και να εξελίσσουμε στη χώρα μας.

#SupportGreekDesigners #SupportGreekProducts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.